Alternative Music Blogging

:: oorworm ::

Update

17 februari 2008 by Nonkel Jos

Terug van weggeweest en helemaal opgeladen door de frisse berglucht om hier opnieuw te bloggen voor de geinteresserde muziekmens. En wat is er zoal gebeurd in de eerste helft van februari? Laten we het gemakshalve beperken tot nieuws uit België.

Headphone breekt stilaan door met hun (hier al eerder besproken) single 'Ghostwriter', momenteel op 1 in de Afrekening. Wachten op het full album wordt stilaan verlangen naar een vrouw die je niet krijgen kan.

Verder is er Tim Van Hamel die nu al meer (commercieel) succes boekt dan met z'n 2 voorgande Milionaire albums. 'Welcome To The Blue House' krijgt overal -en dan bedoel ik werkelijk overal- zoveel lof toebezongen dat je al in een gesloten instelling moet zitten om dit album niet in je bezit te hebben. Jammer genoeg behoor ikzelf vooralsnog tot die groep... de plaat was namelijk uitverkocht bij mijn bezoek aan de winkel.

Nog één opmerkelijk feit in ons Belgenland de eerste helft van februari, de halve finalisten van de Humo's Rock Rally zijn bekend. Geen verassingen tot dusver. Topfavorieten 'The Arquettes' en 'The Hong Kong Dong' zijn er nog bij en ook de piepjonge en mij erg bekorende 'Nebrovski' is nog in de running. Afwachten wie het wordt.

Zo zie je maar wat twee weken afwezigheid doet, en dan hebben we het nog niet gehad over buitenlandse atiesten. Hop met de blog dus en updaten die handel!

Filed under having

0 reacties: