Alternative Music Blogging

:: oorworm ::

'My Bloody Valentine' is terug

07 januari 2008 by Nonkel Jos

Goed nieuws uit Engeland! De bijna tot cult verheven formatie My Bloody Valentine volgt de reĆ¼nie-trends en kondigde 9 concerten aan in de UK. Twee in Manchester, twee in Glasgow en vijf in Londen. En dat My Bloody Valentine cult is, bewijst de stormloop voor tickets. Voor de 9 concerten begin zomer 2008 zijn bijna alle plaatsjes verkocht. Wie om en bij de 80€ veil heeft, surft als de bliksem naar Ebay.

Daarbovenop lijken de geruchten over een nieuw album dan toch niet van de pot gerukt. Een beetje googlen levert her en der bevestigingen op van zowel manager Vinita Joshi als frontman Kevin Shields. Ook de website van My Bloody Valentine leeft weer en zelfs de My Space is up to date.

Vindt u dit alles ook niet een heel klein beetje vreemd om slechts 9 optredens in Groot-Brittanniƫ te promoten in een jaar waar ook nog eens een nieuw album gepland wordt? Fingers crossed dus voor een Europese tour langsheen de zomerfestivals. (Chokri, we rekenen op u!). En dat de nieuwe plaat maar rap in de winkels ligt.

Filed under having

0 reacties: